.be
 

a ontdek

Stimuleer je lichaam om terug te keren naar het grootst mogelijke evenwicht.

De Kleur-Licht massage oliën kun je gebruiken om energiepunten, huidzones van het lichaam te masseren. Het verbetert je gezondheid en ondersteunt je emotioneel welzijn doordat via de huid een impuls wordt gegeven aan de buitenkant van het lichaam die doorwerkt naar de binnenkant van het lichaam. Je kunt de Kleur-Licht massage oliën ook gebruiken voor in bad, een voetbad, bodyscrub, bodylotion of op een zakdoekje.

Alle Inge Cox Kleur-Licht massage-oliën zijn gemaakt van 100% natuurzuivere grondstoffen. Deze unieke geconcentreerde oliën zijn samengesteld op basis van krachtige eigenschappen uit planten, hoge potentie kleur-lichtvibraties, geometrische patronen voor harmonisering en regulering van het energiesysteem waardoor lichaam en geest weer optimaal op elkaar worden afgestemd.

 

 

 

           
  a kuurreeks
  a 03a website afbeelding re balance a 03b website afbeelding detox immune a 03c website afbeelding detox clear a 03d website duo afbeelding detox  
 
  a 04a website afbeelding re vitalise a 04b website afbeelding source emo balance a 04c website afbeelding source aura healer a 04c website duo afbeelding source  
 
         
   
 

 

foto blauw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleur-Licht olie Blue

Verminder Stress en geniet van meer ontspanning.

Heb je net als ik gedurende de dag behoefte aan een momentje om tot rust te komen? Wil je ook meer rust, lichtheid en ontspanning ervaren?

De Kleur-Licht olie Blue kan je hierbij helpen.

Ik heb speciaal een filmpje gemaakt hoe je iedere dag binnen enkele minuten terug kunt keren naar je innerlijke rust.

Volg de instructies uit het filmpje. Klik op deze link.

 

Acai bes dessert

 

Acai-bes dessert

Vegan & Lekker

zonder gluten, lactose en soja

De Acai bes werd door indianenstammen in het Amazone gebied gebruikt vanwege z’n goede werking. Deze vrucht is namelijk rijk aan vitamine, mineralen en bevat veel antioxidanten om ons lichaam fit en vitaal te houden. te versterken. Marinoë biedt een heerlijk kant en klaar dessert aan dat rijk is aan natuurlijk calcium uit agar-agar.

Versier je dessert met kokoschips.

 

 
 

 

plaatje03

Workshop: Gevoel - Intuïtie - Emotie en Kleurkwaliteiten

6 november 2017 van 19.30 tot 21.45u 

Locatie: De Ondersteuning te Herent

Meer info: klik hier

 

 

 

 

 

 

 

     

       

         Publicatie Artikel in Pure Child magazine Zomereditie

 

pure child artikel

     
     
 Doe de kleur licht test

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  verzend